Tot el que has de saber sobre la portabilitat del teu mòbil a O2

 • La portabilitat és el procés pel qual un número de telèfon canvia d’un operador a un altre. 
 • Perquè el procés es faci correctament, és molt important que les dades de titularitat de la línia (nom, cognoms i DNI) que ens facilitis siguin les mateixes que la línia té en el teu operador actual.  
 • Si facilites unes dades diferents de les que té actualment la teva línia, el procés donarà error.

Portabilitat mòbil d’un operador que no sigui Movistar

Després de l’alta, rebràs la SIM en un termini de 2 a 5 dies laborables en el domicili que hagis triat.

A la imatge següent tens els passos que has de seguir per fer la teva portabilitat mòbil a O2:

Procés de portabilitat mòbil a O2

Si no pots visualitzar la imatge correctament, a continuació pots llegir-ne els passos:

 1. Entra a l’enllaç personalitzat que t’haurem enviat per SMS i introdueix els números de la SIM que se t’indiquin. Si estàs fent la portabilitat de diverses línies i no saps a quina correspon cada SIM, pots trucar gratis al 1551 per obtenir-ne informació.
 2. Espera un termini de 2 dies laborables fins que es completi la portabilitat. Mentrestant, la SIM del teu operador actual continuarà funcionant i en cap moment no et quedaràs sense línia. T’informarem de la data exacta i el canvi serà de matinada.
 3. Una vegada completat el procés, introdueix la SIM d’O2 en el teu mòbil i s’activarà automàticament amb el teu número de sempre.

Portabilitat mòbil des de Movistar

 • Si el teu mòbil és de Movistar, no hauràs de canviar de SIM.
 • Com que totes dues marques compartim la mateixa xarxa i infraestructures, farem una portabilitat electrònica i la teva SIM actual t’anirà bé a O2. 
 • Quan la portabilitat finalitzi i la teva línia sigui oficialment d’O2 t’ho confirmarem per SMS. Aquest procés podria arribar a finalitzar-se al cap d’uns quants minuts després de fer l’alta. 

Què passa si no he rebut la meva SIM?

 • Per motius de seguretat, la portabilitat no es farà del tot fins que no tinguis la teva SIM nova i accedeixis a l’enllaç personalitzat.
 • L’enviament de la SIM pot trigar de 2 a 5 dies. Pots fer el seguiment de la comanda amb els SMS que t’hauran arribat. T’informarem de tot.
 • Com ja hem comentat, si el teu mòbil prové de Movistar, no has de canviar de SIM. Farem una portabilitat electrònica i la SIM que tens actualment et servirà a O2.

Vull cancel·lar la meva portabilitat, com haig de fer-ho?

Per cancel·lar el procés, has de posar-te en contacte amb nosaltres dins del termini legal establert. Aquí trobaràs tota la informació que necessites.