Dubtes generals en passar de Movistar a O2

 • Per passar des de Movistar a O2 no et fa falta una SIM nova ni canviar el router de fibra, et va bé l’equipament actual que tens a casa. 
 • Això passa perquè Movistar i O2 són marques del grup Telefónica i comparteixen la mateixa xarxa i infraestructures.  
 • No has de posar-te en contacte amb Movistar. Quan la portabilitat electrònica s’hagi finalitzat t’ho confirmarem per SMS i només hauràs d’apagar i tornar a encendre el mòbil.  

A continuació, resolem els dubtes més freqüents que poden sorgir-te si ets de Movistar i vols passar-te a O2.  

Soc de Movistar, necessito una instal·lació nova de fibra?  

 • Si ja tens una instal·lació de fibra amb Movistar no has de fer res, la teva instal·lació i l’equipament actual et serviran a O2. 
 • Si vens de Movistar, només es farà una instal·lació i canviarem els teus equips en els casos següents 
  • Si actualment tens ADSL 
  • Si el teu servei de veu fixa actual es proporciona a través de coure en lloc de fibra. En aquest cas un tècnic es posarà en contacte amb tu per revisar la instal·lació i fer una modificació a la xarxa. Nosaltres ens encarregarem de tot.  

Què passa amb el meu mòbil de Movistar?  

 • Per fer la portabilitat del teu mòbil a O2 no necessites una SIM nova. 
 • Farem una portabilitat electrònica i la teva SIM actual et servirà a O2.  
 • Això passa perquè totes dues marques pertanyen al grup Telefónica i comparteixen la mateixa xarxa i infraestructures. D’aquesta manera hem aconseguit reduir el temps d’espera.   
 • No has de contactar amb el teu operador actual. Quan la portabilitat electrònica s’hagi finalitzat t’enviarem un SMS. En aquest moment només hauràs d’apagar i engegar el teu telèfon perquè la cobertura mòbil canviï de Movistar a O2. 

I si vull una SIM nova 

Si, per algun motiu, necessites una SIM O2 nova, truca al 1551 i te l’enviarem.  

Vull passar-me a O2, puc aprofitar la portabilitat per instal·lar-lo en un altre domicili 

Pots fer la portabilitat a O2 i conservar el número fix que tens ara a Movistar, però ha ser al mateix domicili on tens assignat aquest número de telèfon actualment. 

Si canvies de casa i vols contractar O2 al teu domicili nou, et recomanem que segueixis aquests passos: 

 1. Comprova que tens cobertura de fibra O2 en aquest domicili nou. Pots fer-ho des del nostre web.   
 2. Si no fas servir el teu número fix, dona’t d’alta a O2 directament a la casa nova amb un número fix nou.  
 3. Abans de traslladar-te, recorda donar de baixa el servei del teu domicili vell per evitar factures noves. 

Haig de canviar de router?   

 • Si ja tens una instal·lació de fibra amb Movistar, el teu router i la teva instal·lació actual t’aniran bé a O2. No cal que canviïs res. 
 • Només si el servei de veu fixa que tens actualment actiu es proporciona a través de coure en lloc de fibra, un tècnic es posarà en contacte amb tu per revisar la instal·lació i fer una modificació a la xarxa.  
 • En el cas que tinguis ADSL Movistar sí que caldrà fer una nova instal·lació i canviar de router. Nosaltres ens encarregarem de tot.  

Tinc Movistar+, perdo la TV?  

A O2 no oferim servei de TV.  

Si tens contractat Movistar+, en passar a O2 has de tenir en compte el següent: 

 • Quan ja tinguis O2 actiu al teu domicili, és necessari que tornis el desco i el comandament de TV en una botiga Movistar amb punt de recollida . 
 • És molt important que només entreguis el desco de la televisió i el comandament, mai el router de la Fibra, ja que el continuaràs fent servir amb O2 

Què passarà amb el meu telèfon fix? I amb el contestador i els altres serveis?  

 • El teu telèfon fix continuarà funcionant i amb la tarifa O2 tindràs trucades il·limitades a fixos i mòbils. 

Què passarà amb la resta de línies mòbils de Fusión?  

 • En passar-te a O2, podràs fer la portabilitat del teu número fix i d’un número mòbil principal associat a la nostra oferta de fibra i mòbil.  
 • A més a més, la resta de les línies mòbils també pots associar-les a la teva tarifa de fibra i mòbil O2 com a línies addicionals. 
 • Et recomanem que la línia mòbil principal Movistar sigui la mateixa que hagis triat per formar el paquet O2. Podràs canviar-ho posteriorment si ho volguessis. 

Conservaré la meva permanència 

Tant si tenies ADSL com si tenies fibra, la permanència que tinguessis a Movistar no et penalitza pel fet de venir a O2, ja que és una marca del grup Telefónica.

En el cas d’anar-te’n a una companyia diferent del grup Telefónica, s’aplicarà el compromís de permanència que haguessis acceptat amb Movistar quan et vas donar d’alta en aquesta companyia abans que a O2.

Tinc un mòbil finançat/assegurança, què passa si passo a O2?  

Si tens un mòbil finançat amb Movistar i passes a O2, rebràs una última factura de Movistar amb l’import total de les quotes pendents que et queden per acabar el pagament del terminal.

Si tens contractat Seguro Móvil amb Movistar i passes a O2, rebràs una última factura de Movistar amb l’import total de les quotes pendents fins a la fi de l’anualitat, amb què el teu mòbil quedarà assegurat fins aquest moment. Pots aclarir qualsevol dubte relacionat amb les condicions de Seguro Móvil en el 1004 o a les Botigues Movistar.