eSIM O2

Què és l’eSIM?

L’eSIM és l’evolució de les targetes SIM tradicionals. El seu principal avantatge és que no és una targeta física, sinó que està integrada dins del dispositiu i només has d’activar-la per connectar-te a la xarxa del teu operador.

Si ja ets client, pots sol·licitar-la trucant al 1551.

Quins dispositius són compatibles amb l’eSIM O2?

De moment, només pots fer servir l’eSIM si tens un dels dispositius del nostre llistat

Només en garantim el funcionament correcte amb aquests dispositius. Per això, és molt important que t’asseguris que en tens un d’aquests abans de sol·licitar una eSIM, si no, no serà compatible i es retardaria el procés d’alta en haver de demanar després una SIM física.

Per què haig d’enviar el meu document d’identitat?

Per facilitar-te la teva eSIM, per motius de seguretat, et demanarem que ens enviïs el DNI/NIE/Passaport per les dues cares (pots fer-hi una foto amb el mòbil o escanejar-lo, com t’estimis més).

En el cas que t’hagis donat d’alta com a empresa (CIF), també ens farà falta l’escriptura d’apoderament vigent o una autorització equivalent.

La documentació hauràs d’enviar-la a validacionesim@o2online.es. Quan l’hàgim verificat, t’enviarem la teva eSIM.

Com puc activar-la?

Quan hàgim verificat les teves dades, t’enviarem un “pdf d’activació” amb les dades necessàries per al funcionament de al teva eSIM.

Aquest document inclourà el PIN, el PUK, l’ICC i un codi QR. És important que no l’esborris, ja que podràs necessitar-lo en el futur.

Quan la tinguis, segueix aquests passos:

1. Assegura’t que tens connexió a Internet en el teu mòbil abans de començar amb l’activació. La necessitaràs per llegir el codi QR.

2. Obre el “pdf d’activació” en una altra pantalla que no sigui la del teu mòbil (un ordinador, tablet, un altre mòbil…).

3. Amb el teu mòbil, escaneja el codi QR que tindràs obert a la segona pantalla.

Per activar-la en un dispositiu Apple compatible, segueix aquests passos:

1. Entra en Ajustos > Dades mòbils > Afegir pla de dades mòbils

 

2. Afegir pla de dades mòbils

 

3. Llegeix el codi QR que t’hem enviat en un PDF. S’obrirà la càmera del teu terminal i només hauràs d’enfocar-la cap al codi QR (et recomanem que l’obris en una pantalla d’ordinador o d’un dispositiu mòbil amb bona visibilitat i lluentor).

 

4. Reinicia el teu dispositiu perquè la teva eSIM comenci a funcionar.

Per a Apple Watch no cal sol·licitar una eSIM amb codi QR, la configuració es farà a través de l’aplicació “Watch” del teu iPhone. Aquí en trobaràs més informació.

Robatori o pèrdua de dispositiu, què haig de fer?

Si perds o et roben el telèfon, has de trucar al 1551 per bloquejar la línia i fer un canvi de targeta eSIM, igual que faries amb una SIM física.

Si esborro l’eSIM del mòbil, la puc reactivar?

Sí. Si esborres l’eSIM del teu dispositiu, pots restablir-la en aquest mateix dispositiu mitjançant el codi QR que t’hem facilitat per correu electrònic.

Si vas esborrar aquest correu i no tens el codi QR, truca al 1551 o escriu a ayuda@o2online.es i te’l facilitarem.

Puc canviar l’eSIM de dispositiu?

No. Cada codi QR és vàlid per a només un dispositiu. Si vols canviar l’eSIM a un altre dispositiu, n’hauràs de sol·licitar un duplicat amb un QR nou.

No em surt la cobertura O2

És possible que en activar la teva eSIM trigui a aparèixer la cobertura O2 i, en comptes d’això, aparegui la de Movistar. No et preocupis, la teva eSIM ja està correctament activada i en un parell de dies s’actualitzarà la cobertura a O2.