La tecnologia 5G arriba a O2

A O2 incorporem en totes les tarifes la tecnologia 5G que proporciona la xarxa de Telefónica amb tots els seus avantatges:

  • Més velocitat 5G: la velocitat de transferència del 5G és un 133% més ràpida que la del 4G, la qual cosa permet navegar molt més de pressa o descarregar arxius en qüestió de segons. Perquè te’n facis una idea, aquesta tecnologia és la que permet que es facin cirurgies en remot i a distància amb absoluta precisió, la que fa possible el cotxe autònom o la gestió intel·ligent dels recursos energètics.
  • Menys latència 5G: això es tradueix en menys talls i interrupcions. Per exemple, si sols jugar amb el teu mòbil, podràs fer-ho com si estiguessis connectat des de la teva consola a casa.
  • La millor connexió mòbil 5G: a O2 comptem amb la xarxa de Telefónica, que inclou la connexió mòbil més ben valorada al mercat segons l’últim estudi de l’Associació d’Internautes sobre la qualitat de la banda ampla a Espanya, on va obtenir un 7,27 sobre 10, el més ben valorat a molta distància de la resta.

 

Quins requisits has de complir per poder gaudir de la tecnologia 5G?

  1. En primer lloc, hauràs de comptar amb una tarifa que inclogui 5G. A O2, totes les nostres tarifes inclouen 5G.
  2. Hauràs de ser en una zona on hi hagi cobertura 5G. Actualment, el 85% de la població té cobertura 5G de Telefónica i el compromís de desplegament és continuar treballant per arribar al més aviat possible a tota la població espanyola, tant a les ciutats com a les zones rurals.
  3. Has de tenir un mòbil amb 5G. Si no saps si el teu mòbil el té, pots consultar-ho en la configuració del teu dispositiu o posar-te en contacte amb el fabricant.