Més informació sobre els permisos de l’aplicació Mi O2

Per fer servir certs serveis o funcionalitats de valor afegit, i depenent del sistema operatiu del teu terminal, hauràs de donar el teu consentiment previ a “Mi O2” per poder oferir-te una millor experiència i més personalitzada utilitzant, per fer-ho, part de la informació que tens emmagatzemada en el teu dispositiu. Aquest consentiment pots cancel·lar-lo o atorgar-lo un altre cop en qualsevol moment a través de l’apartat de permisos del teu dispositiu. 

Més concretament, Mi O2 podrà sol·licitar-te els permisos següents per a les funcionalitats següents: 

  • Permís d’accés mitjançant reconeixement facial: mitjançant el consentiment d’aquest permís, autoritzes O2 a fer servir la informació necessària perquè el reconeixement facial funcioni correctament i puguis accedir a l’aplicació Mi O2 d’una manera més segura a través d’aquest sistema. A iOS aquesta funcionalitat s’anomena “Face ID”. Has de tenir aquesta opció activada tant a l’app, a l’apartat acceso con biometría, com en els ajustos del teu mòbil.
  • Permís d’accés mitjançant empremta dactilar: mitjançant el consentiment d’aquest permís, autoritzes O2 a fer servir la informació disponible en el teu dispositiu referent a la teva empremta dactilar perquè puguis accedir a l’aplicació Mi O2 d’una manera més segura mitjançant aquest sistema. Has de tenir aquesta opció activada tant a l’app, a l’apartat acceso con biometría, com en els ajustos del teu mòbil.
  • Permís d’accés a contactes: mitjançant el consentiment d’aquest permís, autoritzes O2 a l’accés a la teva llista de contactes del teu dispositiu per oferir-te una millor experiència. D’aquesta manera, les imatges i els noms de la teva agenda podran veure’s a les línies i al detall de les trucades que apareixen a l’aplicació. 
  • Permís d’avisos de consum: mitjançant el consentiment d’aquest permís, podràs visualitzar i rebre notificacions d’alertes de consum dels productes i serveis O2 que tens contractats en temps real. En aquest cas, el permís s’activa a l’app des de l’apartat Notificaciones.
  • Permís d’accés a fotos, continguts multimèdia i arxius de dispositiu: mitjançant el consentiment d’aquest permís, autoritzes O2 a poder descarregar les teves factures en el teu dispositiu. Aquest permís només se sol·licita en dispositius Android i s’activa directament des dels ajustos del terminal. Si no l’actives, no podràs descarregar-te la factura.

Com t’hem indicat, aquests permisos només fan falta per enriquir la usabilitat de la nostra app, per la qual cosa si decideixes no habilitar-los, podràs fer servir igualment l’app Mi O2 amb les seves funcionalitats bàsiques. Per a qualsevol consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant gratis al 1551.