MultiSIM

El servei MultiSIM et permet tenir fins a 3 targetes SIM o eSIM d’una mateixa línia mòbil. D’aquesta manera, pots parlar i navegar fins en 3 dispositius amb el teu número sense necessitat de canviar la SIM.

  • MultiSIM es contracta a través del nostre número d’atenció gratuït, 1551. En farem l’alta i tramitarem l’enviament de la targeta o targetes SIM que et faci/n falta. Quan la/les rebis, hauràs de tornar a contactar amb nosaltres per activar-la/les.
  • El servei té un preu de 5 € al mes (IVA inclòs). Si tens contractada una tarifa de Fibra i Mòbil veuràs el càrrec en una factura a part. I si tens una tarifa de només mòbil ho veuràs a la mateixa factura.
  • El preu del servei és el mateix tant si dones d’alta una SIM extra com dues.

 Funcionament del servei

  • MultiSIM és compatible amb SIM tradicional i amb eSIM i està disponible també per a Apple Watch.
  • Pots contractar el servei per a qualsevol línia mòbil O2: principal, addicional o només mòbil.
  • Rebràs les trucades i SMS alhora en tots els telèfons en els quals tinguis una SIM.
  • Amb totes les teves SIM podràs connectar-te a Internet amb la teva tarifa de dades contractada.
  • El període de facturació del servei MultiSIM va del dia 1 al 30 de mes.  El primer mes veuràs reflectit el servei a la teva factura des de la data d’activació del servei fins al dia 30 següent. Com que no gaudiràs del mes complet, aplicarem un prorrateig en funció dels dies que l’hagis tingut actiu. La resta dels mesos veuràs l’import complet 5 € (IVA inclòs) a la teva factura.
  • Si has de configurar el funcionament del teu MultiSIM, truca al 1551.

Serveis no compatibles

Els desviaments condicionals a altres números deixaran d’estar disponibles en la teva línia.

MultiSIM a la teva factura

La facturació del servei MultiSIM es fa per mesos naturals. És a dir, el seu cicle de facturació va de l’1 al 30 de cada mes.

Per aquest motiu, no veuràs res reflectit a la primera factura que emetrem després de la contractació del servei. Serà a la següent quan et facturarem l’import prorratejat del primer mes i els 5 € (IVA inclòs) del segon mes complet.

Si contractes MultiSIM per a la línia principal vinculada a una tarifa de fibra, l’import del servei MultiSIM el veuràs en una factura a part.

Si el contractes per a una línia de només mòbil o per a una línia addicional, l’import el veuràs reflectit a la mateixa factura que la teva tarifa mòbil.

Baixa del servei MultiSIM

Si vols donar de baixa el servei MultiSIM, truca al 1551. L’última factura estarà prorratejada en funció dels dies que hagi estat actiu.

Consulta’n les condicions legals a https://o2online.es/informacion-legal/

* El preu sense impostos és de 4,1322 €. L’impost aplicat a la Península i a les Balears és l’IVA del 21%; a Ceuta, l’IPSI del 10%; a Melilla, l’IPSI del 8% i, a les Canàries, l’IGIC del 7%.