Bons Digitals dels Fons Europeus per a col·lectius vulnerables

O2, com a marca del grup Telefónica, se suma al programa d’emissió de bons de connectivitat digital (bons digitals) per a col·lectius vulnerables, finançada per la Unió Europea.

És un programa de subvencions a les comunitats autònomes —i a les ciutats de Ceuta i Melilla— de 240 € anuals. Si ets un dels beneficiaris d’aquest ajut, aquest import es repartirà en 12 mensualitats de 20 €, que s’aplicaran en forma de descompte a la factura d’O2.

El Bo Digital Europeu estarà disponible exclusivament per a altes noves de només Fibra o Fibra i Mòbil (5G) i serà vàlid fins al 31 de desembre del 2023. Per exemple, si fas una contractació el dia 25 de novembre del 2022, podràs beneficiar-te del Bo Digital fins al 25 de desembre del 2023. Però si fas la contractació el dia 25 de novembre del 2023, només podràs gaudir-ne fins al 31 de desembre del 2023.

Les comunitats autònomes en les quals O2 participarà són: Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, La Rioja i Galícia, tenint en compte que cada comunitat autònoma compta amb les seves bases reguladores.

Per poder gaudir d’aquests bons digitals, has de seguir els passos següents:

  1. Sol·licitar aquesta subvenció a la teva comunitat autònoma.
  2. Quan et notifiquin que ets beneficiari d’aquest ajut, truca’ns al 1551 per poder contractar una tarifa de Només Fibra o Fibra i Mòbil (5G) d’O2.
  3. Veuràs un descompte de 20 € (imposats no inclosos) a la factura d’O2 amb el concepte següent: Bo digital per a col·lectius vulnerables. Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.