Consells per evitar cobraments no desitjats en itinerància

Et recordem que als països inclosos a la Zona 1 pots fer servir la teva línia amb la teva tarifa d’O2 com si ho fessis a Espanya.

No obstant això, si viatges a un país fora de la Zona 1, t’aconsellem que segueixis aquests passos per evitar sorpreses a la teva factura: 

  • Desactiva les dades i la itinerància de dades des dels ajustos del teu telèfon per evitar costos alts de navegació. Per a més seguretat, esborra l’APN des dels ajustos del teu telèfon.   
  • Si viatjaràs a una zona fronterera, et recomanem que tinguis desactivada la itinerància de dades per evitar la connexió a una xarxa estrangera. Un exemple de zones frontereres són: sud de França/Mònaco, o Cadis/el Marroc. 
  • Per connectar-te a internet de manera gratuïta fora d’un país de la Zona 1, pots fer ús de xarxes WiFi (hotels, restaurants o zones comunes). 

Les tarifes que s’apliquen en itinerància dependran del país en el qual et trobis.

La teva línia de mòbil O2, per defecte, té un límit de consum en itinerància de € quan viatges fora de la UE i l’EEE. Aquest límit està activat per evitar sorpreses a la teva factura.

T’enviarem un SMS informatiu quan hagis arribat al 80% del límit de consum establert i un segon SMS quan hagis arribat al 100% (50 €).  Si vols, pots continuar navegant per sobre dels 50 € i aniràs tenint límits de més import per anar controlant la despesa. T’expliquem tot sobre els límits de consum aquí.

Pots trobar aquí més informació sobre itinerància a O2.