Trucades a números especials i SMS Premium

Per evitar sorpreses a la teva factura, consulta si tens habilitades o bloquejades les trucades de tarifació especial i els SMS Premium des de l’app Mi O2 o bé trucant al 1551.

Per fer la consulta des de l’app, segueix aquests passos:

    1. Accedeix a l’app Mi O2.
    2. Accedeix a l’apartat “Gestión”, que és la icona amb forma de caragol que es troba en la cantonada inferior dreta de la pantalla.
    3. A continuació, hauràs de seleccionar la línia mòbil en la qual vols consultar el bloqueig. Si tens més d’una línia, hauràs de consultar-les d’una en una.
    4. Després, prem a “Configurar línea” i després “Bloqueo de números especiales”, on veuràs la pantalla següent:

 

    1. Activa o desactiva aquestes trucades o SMS Premium prement el botó de la dreta. Tingues en compte que l’activació/desactivació no és immediata. És possible que passin un parell de minuts fins que s’executi l’acció.

 

Si necessites activar algunes d’aquestes trucades especials, com el 905, 803, 806, 807 i 118X o SMS Premium, recorda que no estan incloses en el preu de la teva tarifa amb O2. Si vols obtenir més informació sobre aquests números especials, consulta el nostre tarifari i selecciona el mes vigent per revisar els costos associats.

Les trucades fetes als números que comencen per 800 o 900 són totalment gratuïtes.