Com mesurar la velocitat de la teva connexió

 A O2 disposem d’un test de velocitat amb el qual pots mesurar la velocitat de la teva connexió, tant de fibra com de dades mòbils, amb independència del dispositiu; pot ser un ordinador, un mòbil, una tablet, etc. 

Per fer aquest test, has d’entrar en aquest enllaç.

En aquesta pàgina, només hauràs de prémer sobre el botó “Iniciar” i al cap de ben pocs segons sabràs tant la teva velocitat de pujada, com de baixada.  

El test és útil per mesurar tres tipus de connexions:  

  • La velocitat de la teva fibra mitjançant cable. D’aquesta manera, podràs saber la velocitat real de la teva connexió de fibra. 
  • La velocitat de la teva fibra mitjançant WiFi. Tingues en compte que, a través de WiFi, no reps la velocitat total de la teva fibra, ja que depèn d’altres factors com la distància, el nombre de dispositius connectats, la posició del router, les característiques del dispositiu des del qual et connectes, etc. 
  • La velocitat de la teva connexió de dades mòbils. Per mesurar la teva velocitat d’internet en el mòbil. Aquesta acció pot consumir megues de la teva tarifa de dades. 

 Si, després de fer el test, descobreixes que la teva velocitat de connexió no és l’adequada o en tens dubtes, en aquest enllaç t’indiquem alguns consells i proves que pots fer per millorar-la.