Portabilitat del teu número mòbil a O2: tot el que has de saber sobre el canvi

Per portar el teu número mòbil a O2 cal fer una portabilitat, el procés que permet canviar d’un operador a un altre. A continuació, te n’expliquem tots els passos, des de la recepció de la SIM, fins a l’activació de la teva línia.

    • La nostra companyia logística et lliurarà la SIM en un termini de 2 a 5 dies laborables al domicili que hagis indicat. Abans, es posaran en contacte amb tu per telèfon per verificar la teva adreça. Si ho necessites, podràs modificar el domicili de lliurament en aquest moment

 

    • Un cop ja tinguis la SIM, ves a l’enllaç personalitzat que t’haurem enviat abans per SMS i per correu electrònic i segueix-ne els passos. No et demanarem dades personals, només l’ICC de la SIM que has rebut.

 

    • El canvi s’haurà acabat de fer en dos dies laborables. Et confirmarem la data exacta en la qual el teu mòbil serà oficialment d’O2 i quan s’hagi finalitzat la portabilitat, simplement introdueix la SIM en el teu mòbil i s’activarà automàticament. La portabilitat s’acabarà de fer de matinada i fins llavors la SIM del teu operador actual continuarà funcionant.

Si has de configurar Internet, pots trobar les instruccions als enllaços següents: 
– Configurar Internet a Android  
– Configurar Internet a iOS