Puc fer un trasllat de la meva fibra O2?

A O2 tens la possibilitat de fer un trasllat de fibra si ho necessites 

Tipus de trasllat 

  • Si has de fer un trasllat de fibra a un altre domicili dins de la teva mateixa província, conservaràs el teu mateix número de telèfon fix. Aquest tipus de trasllat no té cap cost.
  • Si has de fer un trasllat de fibra a un domicili situat a una altra província, com que no podem conservar el teu número en canviar el prefix, et recomanem que facis la baixa del servei de fibra, tornis els equips a una botiga i, posteriorment, et tornis a donar d’alta en el nou domicili.
  • També tens la possibilitat de fer un trasllat dins del mateix domicili actual. No implica un canvi d’habitatge, és un canvi de la instal·lació de fibra a una altra habitació de casa teva. Hauríem de fer un recablejat de la instal·lació cap a la nova habitació. Té un cost de 90,75 € (IVA inclòs) o superior si cal fer algun canvi en l’escomesa exterior del teu edifici. Se te n’avisarà i el cost pel trasllat es cobrarà en la factura següent després de fer el canvi.
El temps d’espera per completar el trasllat pot variar depenent de la demanda i la instal·lació, però perquè te’n facis una idea no sol ser de més de 7 dies.
Per sol·licitar un trasllat truca’ns al 1551 o escriu a ayuda@o2online.es i ho gestionarem.