Procés de portabilitat a O2

La portabilitat és el procés pel qual un número de telèfon canvia d’un operador a un altre.

A continuació t’expliquem tot el que has de saber si faràs la portabilitat del teu mòbil o fix i fibra a O2.

Portabilitat mòbil

A O2 diferenciem dos tipus de portabilitat mòbil:

 • Portabilitats procedents d’un operador que no sigui Movistar.
 • Portabilitats procedents de Movistar

Portabilitats procedents d’un operador que no sigui Movistar

 • Per fer la portabilitat el teu número mòbil a O2 has de seleccionar l’opció de conservar el teu número durant el procés de contractació.
 • És molt important que les dades de titularitat de la línia (nom, cognoms i DNI) que facilitis siguin les mateixes que els de la línia amb l’operador actual. Si no és així, el procés donarà error.
 • La nostra companyia logística et lliurarà la SIM en un termini de 2 a 5 dies laborables al domicili que hagis indicat. Abans, però, es posaran en contacte amb tu per verificar la teva adreça i podràs canviar el lloc de lliurament si et fa falta.

Quan la rebis, hauràs de seguir aquests passos:

 1. Entra a l’enllaç personalitzat que t’haurem enviat per SMS i per correu electrònic i introdueix els números de la SIM que se t’indiquin. Si estàs fet la portabilitat de diverses línies i no saps a quina correspon cada SIM, pots trucar gratis al 1551 per obtenir-ne informació.
 2. Espera un termini de 2 dies laborables fins que es completi la portabilitat. Mentrestant, la SIM del teu operador actual continuarà funcionant i en cap moment no et quedaràs sense línia. T’informarem de la data exacta per SMS i per correu electrònic; el canvi serà de matinada.
 3. Una vegada completat el procés, introdueix la SIM d’O2 en el teu mòbil i s’activarà automàticament amb el teu número de sempre.

També pots trobar els passos per sol·licitar la portabilitat en aquesta imatge.

Portabilitats procedents de Movistar

 • Si el teu mòbil actualment és de Movistar, no hauràs de canviar de SIM.
 • Com que totes dues marques compartim la mateixa xarxa i infraestructures, fem una portabilitat electrònica i la teva SIM actual de Movistar t’anirà bé.
 • Quan la portabilitat a O2 s’hagi finalitzat només hauràs de reiniciar el mòbil. T’informarem per SMS de tot el procés.

Consulta aquí més informació sobre la portabilitat mòbil.

Portabilitat fixa

 • Per fer la portabilitat del teu número fix actual a O2, hauràs de triar l’opció de conservar el teu número durant el procés de contractació a o2online.es.
 • En un termini de 3 dies laborables, un tècnic es posarà en contacte amb tu per acordar el moment de la instal·lació de la fibra.
 • El termini per tenir el teu fix actual a O2 i la fibra instal·lada serà de 7 i 9 dies laborables.

Actualment tens una instal·lació de fibra o ADSL de Movistar?

 • Si ja tens fibra Movistar instal·lada a casa teva, no necessites una instal·lació nova. El router i la instal·lació que tens t’aniran bé per a O2 i quan es completi la portabilitat del teu mòbil, també es completarà la del fix.
 • També és possible que actualment siguis de Movistar, però el servei de veu fixa que tens es proporcioni a través de coure en lloc de fibra. En aquest cas, un tècnic es posarà en contacte amb tu per revisar la instal·lació i fer una modificació a la xarxa.